Privacy Policy

1. tietosuoja yhdellä silmäyksellä

Yleistä tietoa

Seuraavassa annamme yksinkertaisen yleiskuvan siitä, mitä henkilökohtaisille tietoillesi tapahtuu, kun vierailet verkkosivuillamme. Henkilötiedot ovat kaikkia niitä tietoja, joiden kautta sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot tietosuojasta ovat tämän tekstin alla olevassa tietosuojailmoituksessa.

Tiedon kerääminen verkkosivullamme

Kuka on vastuussa tietojen keräämisestä tällä verkkosivulla?

Tämän verkkosivuston tietojen käsittelyn suorittaa verkkosivuston ylläpitäjä. Löydät yhteystiedot tämän verkkosivuston leimasta.

Miten keräämme tietosi?

Tietosi kerätään antamiesi tietojen pohjalta. Nämä voivat olla tietoja, jotka kirjoitat esimerkiksi yhteydenotto-lomakkeeseen.

IT-järjestelmä kerää muut tiedot automaattisesti, kun vierailet verkkosivustolla. Nämä ovat pääasiassa teknisiä tietoja (esim. Internet-selain, käyttöjärjestelmä tai sivuvierailun aika). Nämä tiedot kerätään automaattisesti heti, kun saavut verkkosivuillemme.

Mihin käytämme tietojasi?

Osa tiedoista kerätään sen varmistamiseksi, että verkkosivusto toimii virheittä. Muita tietoja voidaan käyttää käyttäjiän käyttäytymisen analysoimiseen.

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi?

Sinulla on oikeus saada tietoosi tallennettujen henkilötietojesi alkuperä, vastaanottajat ja tarkoitukset maksutta milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus vaatia näiden tietojen korjaamista, estämistä tai poistamista. Tätä varten, samoin kuin tietosuojaa koskevissa lisäkysymyksissä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa alla ilmoitettuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus vastuussa olevalle valvontaviranomaiselle.

Analysointityökalut ja kolmansien osapuolien työkalut

Kun vierailet verkkosivuillamme, selaamis-käyttäytymistasi voidaan arvioida tilastollisesti. Tämä tapahtuu pääasiassa evästeiden ja ns. analysointi-ohjelmien avulla. Selaamis-käyttäytymisen analyysi on yleensä anonyymi; selaamis-käyttäytymistä ei voida jäljittää sinuun. Voit vastustaa tätä analyysiä tai estää sen, jos et käytä tiettyjä työkaluja. Löydät yksityiskohtaiset tiedot tästä seuraavasta tietosuojailmoituksesta.

Voit vastustaa tätä analyysiä. Annamme tietoosi vastalauseiden mahdollisuuksista tässä tietosuojailmoituksessa.



2. Yleiset huomautukset ja pakolliset tiedot

Tietosuoja

Näiden sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojamääräysten sekä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kun käytät tätä verkkosivustoa, kerätäämme henkilötietojasi. Henkilötiedot ovat tietoja, joiden kautta sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin niitä käytetään. Se kertoo myös, miten ja mihin tarkoitukseen tämä tehdään.

Haluamme huomauttaa, että interneti tiedonsiirrossa (esim. sähköpostin yhteydessä) voi olla tietoturvapuutteita. Tietoja ei voida täysin suojata kolmansien osapuolten pääsyltä.

Huomautus vastuuhenkilöstä

Vastuullinen elin tietojen käsittelystä tällä sivustolla on:

Reinhart GmbH & Co. KG
Tempelhofer Str. 21
52068 Aachen

Puhelin: 004924199123283
Sähköposti: [email protected]

Vastuullinen taho on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista (esim. Nimet, sähköpostiosoitteet jne.)

Tietojenkäsittelyn suostumuksen peruuttaminen

Monet tietojenkäsittelytoimenpiteet ovat mahdollisia vain suostumuksellasi. Voit peruuttaa aiemmin annetun suostumuksen milloin tahansa. Tätä varten riittää epävirallinen ilmoitus meille sähköpostitse. Kumoaminen ei vaikuta peruuttamiseen saakka toteutetun tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Muutoksenhakuoikeus vastuulliselta valvontaviranomaiselta

Jos tietosuojalakeja rikotaan, asianomaisella henkilöllä on oikeus valittaa vastuussa olevaan valvontaviranomaiseen. Tietosuojakysymyksissä toimivaltainen valvontaviranomainen on sen liittovaltion valtion tietosuojavaltuutettu, jossa yhtiömme sijaitsee. Luettelo tietosuojavastaavista ja heidän yhteystiedoistaan löytyy seuraavasta linkistä: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada tietoja, jotka käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sinulle tai kolmannelle osapuolelle yhteisesti annetun sopimuksen täytäntöönpanon yhteydessä, koneella luettavissa oleva muoto. Jos pyydät tietojen siirtämistä suoraan toiselle vastuuhenkilölle, tämä tapahtuu vain siinä määrin kuin se on teknisesti mahdollista.

SSL- tai TLS-salaus

Sivusto käyttää turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten tilauksien tai kyselyiden, siirron suojaamiseksi SSL- tai TLS-salausta. Voit tunnistaa salatun yhteyden siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu "http: //" - "https: //" ja selaimesi lukkosymbolin perusteella.

Jos SSL tai TLS salaus on aktivoitu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi tietoja.

Salatut maksutapahtumat tällä verkkosivustolla

Jos kustannussopimuksen tekemisen jälkeen sinun tulee lähettää maksutietosi meille (esimerkiksi tilinumero suoraveloituksen valtuutusta varten), nämä tiedot vaaditaan maksunkäsittelyä varten.

Maksutapahtumat yleisen maksuvälineen kautta (Visa/MasterCard, suora siirto) suoritetaan yksinomaan salatun SSL- tai TLS-yhteyden kautta. Voit tunnistaa salatun yhteyden siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu "http: //" - "https: //" ja selaimesi lukkosymbolin perusteella.

Jos SSL tai TLS salaus on aktivoitu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea maksutietojasi.

Tietojen estäminen, poistaminen

Sovellettavien lakimääräysten mukaisesti sinulla on milloin tahansa oikeus saada ilmaiseksi tiedot sinusta tallennetuista henkilötiedoista, niiden alkuperästä ja vastaanottajista sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta sekä tarvittaessa oikeus oikaista, estää tai poistaa nämä tiedot. Tätä tarkoitusta varten sekä henkilötietoja koskevista lisäkysymyksistä voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa alla annettuun osoitteeseen.

Mainosviestien estäminen

Painatusvelvollisuuden puitteissa julkaistujen yhteystietojen käytön estoa sellaisen osoitteettoman mainos- ja tiedotusmateriaalin estämiseksi, jota ei nimenomaisesti vaadita. Sivujen ylläpitäjät pidättävät oikeuden ryhtyä oikeustoimiin, jos mainostietoja lähetetään ei-toivotulla tavalla, esimerkiksi roskapostisähköposteina.

3. Tietosuojavastaava

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan yrityksessämme.

Lukas Reinhart
Tempelhofer Str. 21
52068 Aachen

Puhelin: 0049 241 99123283
Sähköposti: [email protected]



4. Tiedon kerääminen verkkosivullamme

Palvelimen lokitiedostot

Sivuston tarjoaja kerää ja tallentaa tiedot automaattisesti ns. palvelimen lokitiedostoihin, jotka selaimesi lähettää meille automaattisesti. Nämä ovat:

  • Selaintyyppi ja selainversio
  • Käyttöjärjestelmä
  • Viittaava URL-osoite
  • Pääsyä käyttävän tietokoneen isäntänimi
  • Palvelimen pyynnön aika
  • IP-osoite

Näitä tietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin.

Tietojenkäsittelyn perusta on Art. 6 kohta 1 lit. f DSGVO, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Yhteydenotto lomake

Jos lähetät meille kyselyn yhteydenotto lomakkeen kautta, lomakkeemme tiedot, mukaan lukien antamasi yhteystiedot, tallennamme meille yhteydenoton käsittelemistä varten ja mahdollisten lisäkysymysten varalta. Emme välitä näitä tietoja ilman suostumustasi.

Yhteyslomakkeeseen syötettyjen tietojen käsittely perustuu siis yksinomaan suostumukseen. (Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO). Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa. Tätä varten riittää epävirallinen ilmoitus sähköpostitse meille. Peruuttaminen ei vaikuta peruuttamiseen asti suoritettujen tietojenkäsittelymenettelyjen laillisuuteen.

Yhteyslomakkeeseen syöttämät tiedot säilyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan ne tai peruuttamaan suostumuksesi. Tallentaaksesi sen tai tarkoituksen, johon tietoja tallennettiin, lakkaa olemasta voimassa (esim. pyyntösi käsittelyn jälkeen). Pakolliset säännökset - etenkin säilytyskaudet - pysyvät ennallaan.

Rekisteröinti tällä verkkosivustolla

Voit rekisteröityä verkkosivustollemme käyttääksesi sivuston lisätoimintoja. Käytämme tähän tarkoitukseen syötettyjä tietoja vain sen tarjouksen tai palvelun käyttämiseen, johon olet rekisteröitynyt. Rekisteröinnin aikana vaadittavat pakolliset tiedot on toimitettava kokonaisuudessaan. Muussa tapauksessa kieltäydymme rekisteröimisestä.

Tärkeisiin muutoksiin, kuten tarjouksen laajuuteen tai teknisesti tarpeellisiin muutoksiin, ilmoitamme sinulle rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Rekisteröinnin aikana syötettyjen tietojen käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella (Art. 6 Par. 1 lit. a DSGVO). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain lähettää meille epävirallinen viesti sähköpostitse. Peruuttaminen ei vaikuta jo suoritetun tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Rekisteröinnin aikana kerättyjä tietoja säilytetään meillä niin kauan kuin olet rekisteröitynyt verkkosivuillemme ja ne poistetaan jälkikäteen. Lakisääteiset säilytysajat eivät vaikuta.

Kommenttitoiminto tällä verkkosivustolla

Tämän sivun kommenttitoiminnossa kommenttisi lisäksi tiedot kommentin luomisajasta, sähköpostiosoitteesi ja, jos olet ei nimettömänä, valitsemasi käyttäjänimi tallennetaan.

Kommenttien tallennusaika

Kommentit ja niihin liittyvät tiedot (esim. IP-osoite) tallennetaan ja tiedot pysyvät verkkosivuillamme, kunnes kommentoitu sisältö on kokonaan poistettu tai kommentit on poistettava oikeudellisista syistä (esim. loukkaavat kommentit).

Oikeusperuste

Kommenttien tallennus perustuu suostumukseen (Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain lähettää meille epävirallinen viesti sähköpostitse. Peruuttaminen ei vaikuta jo suoritettujen tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen.

Tietojen (asiakas- ja sopimustietojen) käsittely

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain siinä määrin kuin ne ovat tarpeen oikeussuhteen luomiseen, sisältöön tai muuttamiseen (varastotiedot) . Tämä tehdään art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO, joka mahdollistaa tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja Internet-sivujemme käytöstä (käyttödataa) vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta käyttäjä voi käyttää palvelua tai laskuttaa käyttäjää.

Kerätyt asiakastiedot poistetaan tilauksen valmistumisen tai liikesuhteen päättymisen jälkeen. Lakisääteiset säilytysjaksot pysyvät ennallaan.

Tietojen siirto sopimuksen tekemisen yhteydessä verkkokauppoja, jälleenmyyjiä ja tavaroiden lähettämistä varten

Lähetämme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen sopimuksen käsittelyn yhteydessä, esimerkiksi yritykset, joille on uskottu tavaroiden toimitus, tai luottolaitos, jonka tehtäväksi on suorittaa maksun käsittely. Tietoja ei lähetetä edelleen tai vain jos olet nimenomaisesti suostunut tiedonsiirtoon. Tietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille ilman erillistä suostumustasi, esimerkiksi mainostarkoituksiin.

Tietojenkäsittelyn perusta on Art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.



5. Analysointityökalut ja mainonta

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää ns. evästeitä. Nämä ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida verkkosivustosi käyttöä. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä siirretään yleensä Yhdysvaltain Google-palvelimelle ja tallennetaan sinne.

Google Analytics -evästeiden tallennus perustuu Art. 6 kohta 1 lit. f DSGVO. Verkkosivun ylläpitäjällä on oikeutettu intressi käyttäjän käyttäytymisen analysointiin sekä verkkosivustonsa että mainonnan optimoimiseksi.

IP-salaus

Olemme aktivoineet IP-anonymisointitoiminnon tällä sivustolla. Tämä tarkoittaa, että Google lyhentää IP-osoitteitasi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa ennen niiden lähettämistä Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta näitä tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä, kootaksesi raportteja verkkosivuston toiminnoista ja tarjotakseen lisäpalveluita verkkosivuston ylläpitäjälle verkkosivuston ja Internetin käytön yhteydessä. Selaimesi Google Analyticsin välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin.

Selainlaajennus

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmiston vastaavalla asetuksella; Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Voit myös estää evästeen tuottamien ja verkkosivustosi käyttämiseen liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen Googlelle ja näiden tietojen käsittelyn Googlessa lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavana seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Erimielisyydet tietojen keräämisestä

Voit estää Google Analyticsin keräämiä tietojasi napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Eväste asetetaan estämään tietojen kerääminen tuleville vierailuille tällä verkkosivustolla: Deactivate Google Analytics.

Lisätietoja siitä, kuinka Google Analytics käsittelee käyttäjän tietoja, löytyy Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Tilausten tiedonkäsittely

Olemme tehneet sopimuksen Googlen kanssa tilausten tietojenkäsittelystä ja panemme täysin täytäntöön Saksan tietosuojaviranomaisten tiukat vaatimukset Google Analyticsia käytettäessä.

Google Analyticsin demografiset ominaisuudet

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin demografisia ominaisuuksia. Tämän avulla voimme luoda raportteja, jotka sisältävät tietoja sivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksista. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen aihepiiriin perustuvasta mainonnasta samoin kuin kolmansien osapuolten vierailijatiedoista. Tietoja ei voida antaa tietylle henkilölle. Voit deaktivoida tämän toiminnon milloin tahansa Google-tilisi mainosasetuksilla tai yleensä estää tietojen keräämistä Google Analyticsilla, kuten kohdassa Tietojen keruun vastustaminen mainitaan.

Google reCAPTCHA

Käytämme "Google reCAPTCHA" (hereinafter "reCAPTCHA") verkkosivuillamme. Tarjoaja on Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

reCAPTCHAn tarkoitus on tarkistaa, onko verkkosivustomme (esimerkiksi yhteyslomakkeessa) tiedon syöttäjä henkilö vai automaattinen ohjelma. Tätä tarkoitusta varten reCAPTCHA analysoi verkkosivuston vierailijan käyttäytymistä erilaisten ominaisuuksien perusteella. Tämä analyysi alkaa automaattisesti heti, kun verkkosivuston kävijä saapuu verkkosivuille. ReCAPTCHA arvioi analyysitarkoituksiin erilaisia tietoja (esim. IP-osoite, verkkosivustolla vietetty aika tai käyttäjän suorittamat hiiren liikkeet). Analyysin aikana kerätyt tiedot välitetään edelleen Googlelle.

reCAPTCHA-analyysit suoritetaan kokonaan taustalla. Verkkosivuston kävijöille ei ilmoiteta analyysin tekemisestä.

Tietojenkäsittely perustuu Art. 6 kohta 1 lit. f DSGVO. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi suojata verkkotarjouksiaan väärin automatisoidulta vakoilulta ja roskapostilta.

Lisätietoja Google reCAPTCHA: sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä on seuraavissa linkeissä: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ ja https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.



6- Laajennukset ja työkalut

YouTube

Verkkosivumme käyttää laajennuksia YouTube-sivulta, jota operoi Google. Sivua operoi YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kun vierailet jollakin sivustollamme, joka on varustettu YouTube-laajennuksella, yhteys YouTube-palvelimille muodostetaan. Tämä kertoo YouTube-palvelimelle, millä sivuillamme olet käynyt.

Jos olet kirjautunut sisään YouTube-tiliisi, annat YouTube:n yhdistää surffailutottumuksesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliin. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

YouTubea käytetään online-tarjouksiemme houkuttelevan esityksen vuoksi. Tämä edustaa laillista etua Art. 6 kohta 1 lit. f DSGVO.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on YouTube-tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.


7. Maksun käsittely

PayPal

Sivullamme tarjoamme PayPal-maksun muiden muassa. Tämän maksupalvelun tarjoaa PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (myöhemmin "PayPal").

Jos valitset maksamisen PayPalin kautta, antamasi maksutiedot siirretään PayPalille.

Tietojesi siirto PayPaliin perustuu Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO (suostumus) ja Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO (käsittely sopimuksen toteuttamista varten). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiemmin suoritettujen tietojenkäsittelytoimintojen tehokkuuteen.

Immediate tilisiirto

Verkkosivullamme tarjoamme, muiden muassa, maksua "immediate tilisiirto". Tämän maksupalvelun tarjoaja on Sofort GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 Munich, Germany (hereinafter "Sofort GmbH").

"Sofortüberweisung"-proseduurin avulla vastaanotamme maksuvahvistuksen Sofort GmbH:lta reaaliajassa ja voimme aloittaa välittömästi täyttämään omat velvoitteemme.

Jos olet valinnut "Sofortüberweisung" -maksutavan, lähetät PIN-koodin ja validin TANin Sofort GmbH:lle, jolla se voi kirjautua online-pankkitilillesi. Sofort GmbH tarkistaa automaattisesti tilisi saldon kirjautumisen jälkeen ja tekee siirron meille TANin avulla, jonka meille lähetit. Sitten se lähettää meille välittömästi tapahtumavahvistuksen. Sisäänkirjautumisen jälkeen saldo, tililuoton luottoraja ja muiden tilien sekä niiden saldojen olemassaolo tarkistetaan myös automaattisesti

PIN-koodin ja TAN-koodin lisäksi syöttämäsi maksutiedot ja henkilötiedot välitetään myös Sofort GmbH:lle. Tietoja henkilöstä ovat etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero (t), sähköpostiosoite, IP-osoite ja muut maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot. Tietojen siirtäminen on välttämätöntä henkilöllisyytesi aitouden selvittämiseksi ja petosyritysten estämiseksi.

Tietojesi siirto Sofort GmbH:lle perustuu Art. 6 kohta 1 lit. DSGVO (suostumus) ja art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta aiemmin suoritettujen tietojenkäsittelytoimenpiteiden tehokkuuteen.

Katso välittömällä siirrolla maksettavat yksityiskohdat seuraavista linkeistä: https://www.sofort.de/datenschutz.html ja https://www.klarna.com/sofort/.


Lukas Reinhart

Geschäftsführer

To Top