Chat with us, powered by LiveChat

FAQ

Tilaukset & Toimitus

Milloin tilaukseni toimitetaan?

Tilaukset, jotka vastaanotamme ennen klo 12:00 lähetetään sinulle heti maksukuitin saatuamme sinun ilmoittamaasi osoitteeseen. Voit tarkistaa tilauksesi tilanteen milloin tahansa tilausnumeron avulla.

Kuinka kauan kestää, että tilaukseni on perillä?

Yrityksemme päätoimisto sijaitsee Saksassa. Saksan sisällä toimitus kestää 1.2 päivää, muihin Euroopan maihin toimitus voi kestää 2-3 päivää.

Kuinka voin perua tilaukseni?

Jos haluat perua tilauksesi, ota meihin yhteyttä. Jos tilaus on jo lähetetty, voit palauttaa sen meille ja saada täyden hyvityksen.

Maksu

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit käyttää etukäteismaksua pankkitilillemme, välitöntä tilisiirtoa , PayPalia tai ostotiliä (vain jälleenmyyjille). Käteismaksu jakelijalle on myös mahdollista Saksassa.

Kuinka kauan maksuprosessi kestää?

Tämä riippuu maksutavasta. Tilisuoritukset tulee tarkistaa manuaalisesti ja siksi se vie jonkin verran aikaa. PayPal-maksut tai välitön tilisiirto on valmis muutamassa sekunnissa.

Mitä alennuksia on saatavilla?

Uudet asiakkaat saavat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta (ei ole voimassa jälleenmyyjille). Ajoittain tarjoamme alennuksia BlackFridayna tai muina vastaavina tapahtumina.

Palvelu

Kuinka voin olla teihin yhteydessä?

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Mitä voin tehdä, jos en ole tyytyväinen tuotteeseen tai palveluun?

Yritämme aina ratkaista ongelmasi ja pyyntösi toiveidesi mukaan ja parannamme palveluamme jatkuvasti. Jos sinulla on mitä tahansa huomautuksia, ole hyvä äläkä epäröi olla meihin yhteydessä saman tien. Autamme sinua mielellämme.

Onko olemassa myös Vapidoon liike?

Ei, Vapidoo toimii vain verkkokauppana.

Privacy

Kuinka tilaukset on pakattu?

Tilaus toimitetaan hienovaraisesti. Pakkauksesta löytyy vain jakelijamme nimi ja osoitteesi, paketin sisällöstä ei ole mitään merkintää.

Kuinka henkilökohtaiset tietoni suojataan?

Tietosi tallennetaan omaan suojattuun tietokantaamme ja vain Vapidoon tiimi ja jakelijat käyttävät niitä tilauksen käsittelyyn ja lähettämiseen sekä palvelumme jatkuvaan parantamiseen. Henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Käytetäänkö nettisivuillanne evästeitä?

Kyllä, taataksemme nettisivujemme toiminnan me tarvitsemme myös evästeitä, kuten useimmat verkkokaupat.

Lisäkysymykset

Toimitetaanko myös jälleenmyyjille?

Kyllä, toimitamme myös jälleenmyyjille. Jos olet jälleenmyyjä ja haluat ostaa meiltä, luo asiakastili ja lähetä meille yrityksesi rekisteritiedot sekä verkkosivustosi (jos olemassa). Aktivoimme tilisi ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi useimmiten esitetyistä kysymyksistä? Ole silloin yhteydessä asiakastukeemme yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse +49 (0) 241 99 123 283.

To Top